nieuws

Europeesche verruimt voorwaarden en schrapt opzegtermijn

Archief

Europeesche heeft de polisvoorwaarden verruimd van de doorlopende reis- en annuleringsverzekeringen en van de zakenreisverzekering BTI Individueel. Tevens zal in de loop van dit jaar voor alle producten van de Europeesche de opzegtermijn vervallen.

Europeesche verruimt voorwaarden en schrapt opzegtermijn

Bij de doorlopende reis- en annuleringsverzekeringen kan voortaan worden gekozen uit een verzekerd bedrag van € 1.500 of € 3.500. Tevens zijn de diensten van EU Claim, een bedrijf dat luchtvaartpassagiers helpt bij het indienen van een claim bij annulering of vertraging van een vlucht, meeverzekerd, is het verzekerd bedrag voor rechtsbijstand buiten Europa opgehoogd naar € 25.000 en kan voortaan ook sport-, microlight- en ultralightvliegen worden meeverzekerd.
Omdat verzekerden er vaak pas tijdens de jaarlijkse prolongatie achterkomen dat zij verzekeringen niet meer nodig hebben en de opzegtermijn dan al is verlopen, laat de Europeesche de opzegtermijnen in de loop van dit jaar vervallen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.