nieuws

DSW en De Friesland groeien ook

Archief

De zorgverzekeraars De Friesland, DSW en Stad Holland maken melding van een toename van het aantal verzekerden. Bij intermediairverzekeraar Stad Holland is de groei relatief (+5,2%) het hoogst. Eerder werden plussen bekend bij CZ en Zorg en Zekerheid.

DSW en De Friesland groeien ook

De regionale zorgverzekeraar DSW is met ruim 11.000 verzekerden gegroeid tot bijna 355.000. Bij het intermediaire zusterbedrijf Stad Holland neemt het aantal verzekerden met 3.200 toe tot meer dan 66.000. De Friesland heeft een groei van 0,6% gerealiseerd. In absolute aantallen betekent dat 3.000 verzekerden, waarmee het totaal uitkomt op 503.000.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.