nieuws

DBV-levenvolmacht voor FlexGarant

Archief

FlexGarant Assuradeuren, via Acadium Bastion onderdeel van Direct Wonen

DBV beaamt dat het verstrekken van een volmacht op levengebied vrij uniek is. "Flexgarant was op zoek naar samenwerking met een partij in flexibele gouden handdrukken. In dat segment zijn wij de enige aanbieder; met Acadium Bastion hadden wij bovendien al goede ervaringen", licht DBV toe. De maatschappij uit Zeist geeft distributie, acceptatie en administratie in handen van Flexgarant. "De volmacht geldt vooralsnog alleen voor het koopsomproduct Flex Garant." Erwin van der Wal, directievoorzitter van DBV (zittend links) en Ihab El Sayed, directeur divisie Financiële Dienstverlening Direct Wonen (zittend rechts) tekenden de overeenkomst.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.