nieuws

CED neemt Belgische Groupe Pol Louis over

Archief

Groupe Pol Louis Expertises, een in België opererend expertisebureau gespecialiseerd in brand, aansprakelijkheid en technische risico’s, is onderdeel geworden van de CED Groep.

CED neemt Belgische Groupe Pol Louis over

CED is in België reeds actief op het gebied van brand en aansprakelijkheid met CED Risk Care. Echter, "een breder productaanbod in België staat al enige tijd bovenaan ons prioriteitenlijstje", motiveert Peter Kruyt, directeur Business Development bij CED International de overname. "De Groupe Pol Louis Expertises levert ons meer know how op het gebied van industriële risico's, vervuiling- en stabiliteitsproblemen op. Bovendien is het een belangrijke stap op de weg naar het worden van een full service provider op het gebied van schadebehandeling voor Belgische verzekeraars", aldus Kruyt. De gecombineerde groep CED Risk Care en Groupe Pol Louis bestaat uit circa veertig binnendienstmedewerkers en ongeveer vijftig experts.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.