nieuws

Böttcher (Nivre) start adviesbureau

Archief

Gerard Böttcher start onder de naam Context een adviesbureau voor de expertisewereld. Böttcher stapte afgelopen zomer uit de directie van Cunningham Lindsey. Hij blijft voorzitter van koepelorganisatie Nivre.

Böttcher (Nivre) start adviesbureau

Het Amsterdamse adviesbureau richt zich op consulting, training, expertise en management: de naam Context is hiervan een samenvoeging. Böttcher wil meerdere consultants aan zijn bedrijf binden en heeft in Cees Verloop (ex-Toplis) al een voornaam persoon uit de expertisewereld gevonden. Context werkt al aan een eerste grote klus: in opdracht van een herverzekeraar wordt onderzoek gedaan naar de financiering van instellingen in de gezondheidszorg, wat de verzekeringstechnische consequenties bij calamiteiten beter in kaart moet brengen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.