nieuws

Bavam biedt avb voor alle klanten

Archief

Ook assurantietussenpersonen kunnen nu bij Bavam, in aanvulling op hun beroepsaansprakelijkheidsverzekering, een avb sluiten. Hiermee zegt Bavam tegemoet te komen aan een toenemende vraag van met name nieuwe verzekerden.

 

Bij Bavam was een avb-dekking tot dusver alleen te sluiten door makelaars onroerende zaken. Zij konden hiervoor aanvankelijk moeilijk elders terecht, maar moesten op dit punt wel voldoen aan de eisen van hun brancheorganisaties. Maar in toenemende mate blijken ook andere verzekerden graag al hun bedrijfsmatige risico’s binnen één polis te willen verzekeren.

 

  &nbspDe premie voor de aanvullende avb-dekking wordt berekend naar het aantal medewerkers per kantoor. De omvang van de dekking is _ 1,25 mln of _ 2,5 mln per gebeurtenis.

 

  &nbspVoor makelaars die al een avb-dekking bij Bavam hebben, wordt het verzekerde bedrag verhoogd van _ 500.000 naar _ 1,25 mln. Dit geschiedt zonder premieverhoging.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.