nieuws

Avéro lanceert nieuwe pakketpolis

Archief

Avéro staakt de verkoop van de particuliere pakketpolis Comfortplan. De intermediairverzekeraar van Achmea komt volgende week met een nieuwe pakketverzekering, het Compleet bij Elkaar Pakket.

Avéro lanceert nieuwe pakketpolis

Daarin zitten negentien particuliere risico's, verdeeld over vijf rubrieken. De maximale pakketkorting bedraagt 12%. Verder is aan de inboedeldekking standaard de door Interpolis ontwikkelde 'Buiten de Deur'-verzekering gekoppeld; die heet bij Avéro de Buitenshuisverzekering.
In navolging van de ervaringen die bijvoorbeeld bij Interpolis zijn opgedaan met het rechtstreeks melden van schade bij de verzekeraar, behoort dat ook in het nieuwe Avéro-pakket tot de mogelijkheden. "Het intermediair moet daar aan wennen, met name omdat er belangrijke contactmomenten vervallen. Maar het scheelt een hoop tijd en rompslomp", zegt Alex Kammeraat namens Avéro. Het indienen van nota's kan evenens achterwege blijven. "Tussenpersonen houden hun rol bij bijzondere schades, als de klant om ondersteuning vraagt en ook als wij terugkoppelen."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.