nieuws

Autopremie op basis van persoonlijkheid

Archief

De site Polisvoormij.nl is woensdag van start gegaan met een autoverzekering waarbij de persoonlijkheid van de aanvrager medebepalend is voor de hoogte van de premie. Er wordt samengewerkt met risicodragers London en Reaal.

Initiatiefnemer van het concept is productontwikkelaar en intermediairbedrijf Adaptto uit Gorinchem. Er zijn twee varianten van de verzekering: de AutoPolisVoorMij en de GoedOpWeg-polis voor automobilisten tot en met 23 jaar. Aan de hand van een zogeheten Personalityscan, waarbij eerst een filmpje wordt getoond waarin het juiste oversteekmoment moet worden gekozen en vervolgens een aantal persoonlijke vragen worden gesteld, wordt een extra premiekorting van maximaal 10% berekend.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.