nieuws

ASR belt bezoekers site terug

Archief

ASR Verzekeringen, het voormalige Fortis ASR, heeft een nieuwe website geopend, waarop bezoekers gebruik kunnen maken van een ‘Bel mij’-functie. Daarnaast kunnen consumenten online een afspraak maken met een tussenpersoon.

Bij gebruikmaking van de 'Bel mij'-optie wordt de bezoeker vóór 12 uur de volgende werkdag teruggebeld door een ASR-medewerker, die vragen beantwoordt en de klant in contact brengt met een tussenpersoon. "Ons klantcontactcenter geeft geen advies", aldus ASR. De sitebezoeker kan daarnaast zelf een intermediair selecteren en direct een formulier invullen om een afspraak te maken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.