nieuws

Arag verleent volmacht aan DAK

Archief

Rechtsbijstandverzekeraar Arag heeft een volmacht verleend aan intermediairscollectief DAK. Deze betreft het onderdeel rechtsbijstand in de nieuwe pakketverzekering die DAK-leden vanaf begin maart kunnen gaan sluiten.

Arag verleent volmacht aan DAK

Het intermediairscollectief start met de DAK-pool, een pakket aan verzekeringen waar rechtsbijstand onderdeel van uitmaakt. "Door twee verschillende serviceniveaus te bieden en processen efficiënter in te richten, kunnen ook de kleinere intermediairbedrijven profiteren van de voordelen die de grote partijen hebben", aldus Tim Schoonbergen, algemeen directeur DAK. "Wij zijn ontzettend trots dat wij als enige rechtsbijstandverzekeraar onderdeel van de DAK-pool zijn", zegt Marc van Erven, directievoorzitter Arag.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.