nieuws

AIG: extra dekking in SVI en Wegas

Archief

De Nederlandse tak van AIG heeft een zogeheten plusdekking toegevoegd aan de verzekering van werkgeversaansprakelijkheid in het wegverkeer. De uitbreiding betreft de SVI (schadeverzekering inzittenden) en de Wegas (werkgeversaansprakelijkheid voor bestuurders van motorrijtuigen).

 

Werkgevers zijn aansprakelijk voor de gevolgen van schade en/of letsel van een werknemer of ander persoon die in opdracht van een werkgever met een motorrijtuig op pad gaat. "Door de flexibilisering van de arbeidsmarkt (flexibele werktijden, flexwerkers, thuiswerkers) wordt de scheidslijn tussen reizen tijdens het werk en woon-werkverkeer steeds minder helder", aldus AIG.

 

  &nbspIn de Plusdekking, die 15% duurder is dan de standaard dekking, is woon-werkverkeer gewoon meeverzekerd. Tijdelijke krachten, zoals vakantiewerkers en stagiaires zijn gratis meeverzekerd.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.