nieuws

Agis start proef met apotheken in Turkije

Archief

Verzekerden van Agis die in Turkije op doktersvoorschrift medicijnen krijgen, hoeven die niet meer zelf voor te schieten. De zorgverzekeraar start een proef met acht apotheken die hun kosten rechtstreeks bij Agis gaan declareren.

Agis start proef met apotheken in Turkije

De proef is per 1 januari gestart en duurt een half jaar. Als de proef succesvol verloopt, gaat Agis met meer apotheken deze afspraak maken. Via het Agis Servicecentrum in Turkije horen klanten welke acht apotheken aan de proef meedoen. De vergoeding van de geneesmiddelen gebeurt conform Nederlandse wet- en regelgeving. Daarnaast heeft Agis ook vanaf 1 januari het pakket noodzakelijke en uitstelbare zorg waarvoor klanten in Turkije terecht kunnen verruimd met onder meer behandeling van stressincontinentie en liesbreuken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.