nieuws

Aegon richt pijlen op Oost-Europa en Turkije

Archief

Aegon wil de verzekeringsactiviteiten in opkomende markten in Oost- en Midden-Europa en Turkije snel uitbreiden. Momenteel haalt Aegon 10% van de winst uit deze markten. Dat percentage moet binnen vier jaar zijn verdubbeld, aldus topman Alex Wijnaendts.

Aegon richt pijlen op Oost-Europa en Turkije

Turkije is na Hongarije, Slowakije, Tsjechië, Polen en Roemenië het zesde land in de regio waar de Haagse verzekeraar pensioenen, levensverzekeringen en hypotheken gaat verkopen. "De verzekeringsmarkt begint zich nu te ontwikkelen in Turkije. De bevolking is bovendien erg jong en heeft dus meer dan voldoende tijd om te sparen en pensioen op te bouwen'', aldus Wijnaendts.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.