nieuws

Aegon-medewerkers lopen € 80.000 bij elkaar

Archief

Vlak na de Kerst hebben 1.150 Aegon-medewerkers met partners en kinderen € 80.000 voor het goede doel Right To Play bij elkaar gelopen door zich te laten sponsoren. De verzekeraar organiseerde voor de vijfde keer een Right To Play Run, volgens Aegon de grootste 'businessrun' van Nederland. Barbara de Loor en Olga Commandeur verzorgden de warming-up in […]

Vlak na de Kerst hebben 1.150 Aegon-medewerkers met partners en kinderen € 80.000 voor het goede doel Right To Play bij elkaar gelopen door zich te laten sponsoren. De verzekeraar organiseerde voor de vijfde keer een Right To Play Run, volgens Aegon de grootste 'businessrun' van Nederland. Barbara de Loor en Olga Commandeur verzorgden de warming-up in Heerenveen. De opbrengst van deze sponsorloop gaat naar het Right To Play programma in China 'Playing for Change', dat zich op migrantenkinderen richt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.