nieuws

Achmea lanceert internetverzekeraar Inshared

Archief

Achmea lanceert vandaag op televisie, radio en internet het label Inshared. Volgens het moederbedrijf van FBTO en Centraal Beheer is Inshared een 100% internetverzekeraar. Onderscheidend is dat eventuele overwinsten jaarlijks aan polishouders worden terugbetaald.

Achmea lanceert internetverzekeraar Inshared

Inshared gebruikt 20% van de premies voor de eigen bedrijfsvoering en reserveert 80% voor schades. Wat van die 80% overblijft, gaat als 'jaarbeloning' terug naar alle polishouders die dat jaar schadevrij zijn gebleven. Elk kwartaal maakt Inshared ('We all benefit') op de website melding van de ontvangen premies en betaalde schades. De hoogte van de 'jaarbeloning' is afhankelijk van preventiemaatregelen die verzekerden nemen, zoals rookmelders, alarmsystemen of parkeersensoren op auto’s. Die leveren beloningspunten op.
Achmea heeft de internetverzekeraar in ruim een jaar tijd vanaf nul opgetuigd. Felix Tenniglo en Herberth Samsom geven in Hoevelaken leiding aan een team van acht medewerkers. Inshared claimt mensen zeker 10% premiekorting te kunnen bieden ten opzichte van hun huidige verzekering. Het aanbod bestaat uit Auto, Wonen, Aansprakelijkheid, Ongevallen en Rechtsbijstand.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.