nieuws

Achmea bestrijdt zorgkosten met gezondheidsprogramma

Archief

De Achmea-zorgverzekeraars Zilveren Kruis, Groene Land en PWZ gaan de gezondheid van de 220.000 verzekerden die lid zijn van zorggroep Evean/Icare bevorderen met een consultatiebureau en medicatiecheck voor senioren en een coachingsprogramma voor hartpatiënten.

Achmea bestrijdt zorgkosten met gezondheidsprogramma

Beheersing van de zorgkosten en het verbeteren van de kwaliteit van de zorg zijn de belangrijkste doelstellingen van het gezondheidsprogramma, dat is gericht op senioren met beginnende gezondheidsproblemen, verzekerden met coronair lijden (slecht functioneren van de kransslagaders) en verzekerden die vijf of meer medicijnen per dag innemen. Het gezondheidsprogramma staat in beginsel alleen open voor Evean en -Icare-leden, met uitzondering van het coachingsprogramma, waar alle Achmea-zorgverzekerden uit de doelgroep gebruik van kunnen maken. Achmea Zorg bekijkt hoe en wanneer de overige onderdelen van het gezondheidsprogramma voor meerdere (groepen) verzekerden beschikbaar kunnen komen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.