nieuws

Verkopers gezocht: ‘Geen papieren/kennis nodig’

Archief

In de kolommen van De Telegraaf roept een bemiddelingsbedrijf al dagenlang hard om mensen die veel geld willen verdienen door krediet- of verzekeringsproducten te verkopen. Alsof de WFT niet bestaat, luidt de wervende tekst: “Alleen verkopen, wij doen de rest! Geen papieren/kennis nodig e.d. alleen verkopen”. De adverteerder wil over zijn identiteit niet meer kwijt dan zijn roepnaam: Robert.

Verkopers gezocht: ‘Geen papieren/kennis nodig’

Volgens 'Robert' wordt het tijd dat de mensen in de verzekeringsbedrijfstak de zaken eens wat anders gaan aanpakken. De buitenwereld hoeft zich geen zorgen te maken, "want wij beschikken over alle vergunningen en diploma's".
'Robert' werft verkopers van kredieten, hypotheken en verzekeringen in maar liefst drie Speurders-rubrieken tegelijk: bij 'Zaken en transacties', 'Franchising' en 'Agenturen en vertegenwoordigers'. Daarnaast mikt hij in de rubriek 'Geldzaken' ook nog eens op portefeuilles. "Uw assurantieportefeuille verkopen? Heeft u er genoeg van? Dan komen wij graag in contact met u", waaronder hetzelfde 06-nummer staat.

Reageer op dit artikel