nieuws

Tweede TweetBanket Aegon

Archief

Donderdagmiddag tussen 12.00 en 13.00 uur houdt Aegon Bank, in het verlengde van Prinsjesdag, het tweede Aegon TweetBanket. Deze editie draagt de titel ‘Stoppen met werken bepaal je zelf’. Klanten en overige belangstellenden kunnen via Twitter vragen stellen over alle aspecten van het verhogen van de AOW-leeftijd.

Tweede TweetBanket Aegon

Op 16 juni jl. vond het eerste Aegon TweetBanket plaats. Er werden 72 vragen gesteld en in totaal drieduizend twitteraars bereikt. Deze keer ligt de focus op het verhogen van de AOW-leeftijd van 65 naar 67 jaar. Aegon Bank legt uit wat dit betekent en wat je als consument kunt doen om bijvoorbeeld toch eerder te stoppen met werken. Vragen kunnen worden gesteld via het twitterprofiel @aegonbank. Belangstellenden die niet twitteren en toch deze sessie willen volgen, kunnen dit doen via http://search.twitter.com met de zoekopdracht 'aegonbank'.
Aegon Bank heeft circa 440 followers op Twitter. Zij worden geholpen als er vragen zijn en op de hoogte gehouden van activiteiten.

Reageer op dit artikel