nieuws

Starters

Archief

Knoester h.o.d.n. Vervier (Rutten)

 

Frido Knoester (38) is als zelfstandige werkzaam bij Vervier. Sinds juli vorig jaar heeft hij hier in loondienst gewerkt en daarvoor was hij vier jaar bij Aegon in de buitendienst werkzaam. Knoester is bezig de juiste diploma’s te halen zodat hij zo snel mogelijk zijn eigen vergunning kan aanvragen.

 

Hij richt zich voornamelijk op pensioen en arbeidsongeschiktheid en is gestart zonder bestaande portefeuille.

 

AV Verzekeringen (Nieuwegein)

 

Marcel de Vries (36) heeft zo’n acht jaar bij ING gewerkt, waarvan vijf jaar als schadebehandelaar bij Movir en drie jaar als RVS-adviseur. Hij vestigt hij zich in eerste instantie als all-round financieel adviseur maar wil zich uiteindelijk gaan specialiseren in advies bij echtscheiding. De Vries start zonder bestaande portefeuille. De vergunning is inmiddels aangevraagd en de beoogde startdatum is begin oktober.

 

Joost Plus Assurantiën (Assen)

 

Joost Tartarotti (36) heeft ruim 12 jaar in de buitendienst gewerkt. Omdat hij zonder portefeuille start en zijn bedrijf nog moet opbouwen is hij ook als freelancer in de supermarktbranche werkzaam.

 

Tartarotti richt zich in eerste instantie op hypotheek en pensioenen en na bijscholing ook op mkb en zzp’ers. De vergunning moet nog worden aangevraagd maar het streven is om in oktober te starten.

 

Reageer op dit artikel