nieuws

Samenwerking Goudse en Risk met ondernemersbureau

Archief

Risk Assuradeuren en De Goudse zijn een samenwerking aangegaan met Zhun, een servicebureau voor ondernemers. Het bureau heeft aov’s en schadeverzekeringen aan zijn dienstenpakket toegevoegd. Advisering en beheer worden verzorgd door Risk, een volmachtrelatie van De Goudse.

Samenwerking Goudse en Risk met ondernemersbureau

Zhun (staat in het Chinees voor ontkiemen en 'hulp bij opstarten') is een half jaar geleden opgericht door Wout van Hoogenhuizen. Hij verleent inmiddels vanuit Zwolle diensten aan twaalf ondernemers en wil nog dit najaar vestigingen starten in Haarlem, Leiden en Utrecht. Het lidmaatschap kost € 350 per jaar. Er kunnen apart diensten worden afgenomen op het gebied van onder meer automatisering, boekhouding, leasing en nu dus ook verzekeringen. De Goudse wil zich nadrukkelijk profileren als ondernemersverzekeraar.
Foto v.l.n.r. Harm Volmüller (directeur Risk), Wout van Hoogenhuizen (directeur Zhun) en Robbert Prins (directeur New Business De Goudse).

Reageer op dit artikel