nieuws

Reaal beloont offerte-aanvraag aov met lead

Archief

Reaal is gestart met een grote actie rondom de vernieuwde arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Aanleiding is de nieuwe offertesoftware en een aantal productaanpassingen en proceswijzigingen. Intermediairs ontvangen tijdens de actieperiode een lead voor elke online offerteaanvraag.

Reaal beloont offerte-aanvraag aov met lead

Reaal stelt, dat de verbeteringen in de aov's mede tot stand zijn gekomen "door samen met verschillende intermediairs kritisch naar het assortiment te kijken". Voor diverse producten zijn de premies verlaagd. Verder geldt zowel bij de Unim Aov als de Unim Aov voor werknemers een premievrij laatste verzekeringsjaar.
Bij Unim is het verhogingsrecht vervangen door een onderhoudsregeling. Deze houdt in dat de verzekerde elk jaar een brief ontvangt met daarin de vraag of de verzekering nog aansluit bij de inkomensontwikkeling. Daarbij kan het inkomen zowel omhoog als omlaag worden aangepast. Voorheen lag dit initiatief bij de verzekerde zelf en kon het bedrag alleen omhoog aangepast worden.
De aov-actie loopt tot 22 december dit jaar.

Reageer op dit artikel