nieuws

Post verlaat Aon voor topfunctie bij Willis

Archief

Niek Post is de nieuwe directievoorzitter van Willis Nederland. Hij is afkomstig van assurantiemakelaar Aon. Willis zat sinds juni zonder topman, nadat Hugo Wegbrans naar concurrent Aon was overgestapt.

Post verlaat Aon voor topfunctie bij Willis

Niek Post (48) werkte ruim twee jaar voor Aon, waar hij strategisch accountmanager Global Accounts was. Daarvoor was hij zes jaar werkzaam voor de makelaarstak van ING, laatstelijk als directeur Insurance & Risk Consultancy en Wholesale Banking. Hij begon zijn loopbaan in 1980 bij assurantiemakelaar Heerkens, Thijssen & Caviet.
Bij Willis krijgt Post, officieel per 1 november, de leiding over een honderdtal medewerkers, werkend vanuit kantoren in Amsterdam en Beverwijk (foto).

Reageer op dit artikel