nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Gerard Massaar, oprichter van SEZ en medeoprichter van Sucsez, treedt volgende maand af als directielid van beide bedrijven. Zijn zoon Richard zal hem opvolgen als directeur van Sucsez. Gerard Massaar zal als adviseur verbonden blijven aan beide bedrijven. De directie van Sucsez zal dan bestaan uit de broers Dennis en Richard Massaar. De directie van […]

Gerard Massaar, oprichter van SEZ en medeoprichter van Sucsez, treedt volgende maand af als directielid van beide bedrijven. Zijn zoon Richard zal hem opvolgen als directeur van Sucsez. Gerard Massaar zal als adviseur verbonden blijven aan beide bedrijven. De directie van Sucsez zal dan bestaan uit de broers Dennis en Richard Massaar. De directie van SEZ uit Maurice Massaar en Nils Karssens.
 
Assurantiekantoor Dekavas heeft Robin Schulte (29), eerder werkzaam bij Bovemij, aangesteld als adjunct-directeur. Hij is de beoogd opvolger van Dick Kampen, die de komende jaren zijn functie verder afbouwt.
 
Onno Griffioen zal per 1 oktober bij Underwriting Agency Corins van start gaan als property Underwriter. Griffioen werkte voorheen bij Delta Lloyd.
 
Marcel Revet is het team van expertisebureau Context gaan versterken. Revet is afkomstig van Cunningham Lindsey. Daar had hij onder andere een managementfunctie binnen de afdeling Brand.
 
Bij internationaal adviesbureau Towers Perrin is Vincent van Bijleveld (35) sinds kort degen die de adviesgroep voor pensioenuitvoering aanstuurt. Bijleveld werkte eerder bij ZwitserLeven en was directeur en mede-eigenaar Edmond Hailey Pensioenmanagement en Increase Pensioen Know How.
 
Q&S Experts heeft Karel Frikken in dienst genomen als directeur. Frikken heeft de afgelopen 44 jaar gewerkt bij Aon en haar rechtsvoorgangers. Zijn laatste functie daar was executive director van het bedrijfsonderdeel Aon Risk Services Japan Group Europe.
 
Voormalig directievoorzitter Direktbank Mirjam Halverhout wordt per 1 oktober commercieel directeur bij Quion. Zij wordt verantwoordelijk voor de marketing en sales activiteiten.
 
Menno Sombroek is onlangs gestart als directeur van Kröller Assurantiën. De 47-jarige Sombroek werkte hiervoor bij de ABN Amro als manager van de afdeling Risk & Insurance Management voor de regio Noord West Nederland.
 
Robert Goudriaan (50) is bij werkgeversvereniging AWVN begonnen als pensioenadviseur. De 50-jarige Goudriaan was voorheen senior consultant en partner bij Hewitt Associates.
 
Maritiem expertisebureau Van Ameyde Marine heeft allround transportschade expert Peter van Rijn in dienst genomen als senior surveyor. Van Rijn was onder andere twaalf jaar werkzaam als partner van expertisebureau Vermaas & Van Rijn.
 
Kees Leupen is aangesteld als de nieuwe directeur van het Pensioenfonds van Holland Casino. Leupen (54) begon zijn loopbaan in 1974 bij Ennia Leven en heeft vervolgens gewerkt bij onder andere Centraal beheer, DNB en recent was hij directeur van pensioenfonds CPIM.
 
Per 1 oktober gaat Bert Jan Huegen leiding geven aan het opleidingsinstituut Reaal College. Hij volgt Kor van Gijssel op die met pensioen gaat. Hurgen die eerder werkte bij onder andere Das en Centraal Beheer Achmea komt van Reaal.
 

David Jongeleen (44) is begin deze maand bij Welke Financiële Diensten aan de slag gegaan. Hij was voorheen onder meer directeur bij Hypotrust en tot april commercieel directeur bij For All Finance. Bij Welke is verantwoordelijk voor business development. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de samenwerking met nieuwe zakenpartners en de positionering van Welke als ‘full service’ aanbieder van financiële producten.

Reageer op dit artikel