nieuws

Obvion helpt intermediair met portefeuillebeheer

Archief

Geldgever Obvion komt maandag met het Portefeuille Platform (OPP), waarmee het intermediair online inzicht krijgt in wijzigingen in lopende hypotheken van klanten.

Obvion helpt intermediair met portefeuillebeheer

"Het platform geeft dagelijks inzicht in een wijziging, zoals het eindigen van een rentevastperiode. Doel hiervan is dat intermediairs klanten proactief kunnen ontzorgen, ook na het sluiten van een hypotheek." Obvion zegt de enige te zijn die deze dienst biedt.
Het OPP heeft twee modules: 'Portefeuillekansen' en 'Zoek lening in portefeuille'. De eerste module toont leningdelen drie maanden voordat het laatste jaar ingaat; de tweede geeft de belangrijkste informatie over hypotheken op naam of leningnummer.

Reageer op dit artikel