nieuws

Nieuwe topmannen onder vuur op congres Fidin

Archief

Hoe gaan de nieuwe topmannen van enkele grote intermediairverzekeraars invulling geven aan hun samenwerking met het intermediair? Die vraag zal tijdens het allereerste Fidin-congres, op dinsdag 29 september in Dronten, worden voorgelegd aan Marco Keim (Aegon), Lard Friese (NN) en Wim Henk Steenpoorte (Reaal). Thema van dit congres van Fidin (NVA en NBVA) luidt  ‘Nieuw denken, nieuw doen’.

Nieuwe topmannen onder vuur op congres Fidin

Fidin heeft er verder voor gekozen het congres te benutten om het intermediair kennissessies aan te bieden ter ondersteuning in de praktijk bij het omgaan met de actuele veranderingen in de bedrijfstak. De kennissessies worden ingevuld aan de hand van drie thema's: intermediair en de klant, intermediair en de aanbieder, en intermediair en zijn eigen bedrijf. Enkele sprekers zijn professor Sylvester Eijffinger en innovatiedeskundige Roland van Kralingen.
NBVA- en NVA–leden hebben gratis toegang. Niet-leden betalen € 95.
Voor meer informatie kan men terecht op www.fidincongres.nl.

Reageer op dit artikel