nieuws

Nedasco vernieuwt Gezond Werken Pakket Personeel

Archief

Assuradeur Nedasco heeft een jaar na de introductie het Gezond Werken Pakket Personeel vernieuwd en uitgebreid. Werkgevers in het midden- en kleinbedrijf kunnen met dit pakket diverse inkomensverzekeringen combineren. De pakketkorting kan oplopen tot 10%.

Het Gezond Werken Pakket Personeel is modulair opgebouwd en combineert dekkingsvormen van Aegon, ASR, Avéro Achmea en Reaal. De basis wordt gevormd door de module Verzuim, met keuze uit twee ziekteverzuimverzekeringen (Conventioneel en Stop-loss), eventueel aan te vullen met Arbodienstverlening en verhaalsrechtsbijstand. Nedasco biedt daarbij gratis de dienst Grip & Regie aan, die bestaat uit verzuimbegeleiding, poortwachtertoetsing, informatie over sociale wetgeving en advies over re-integratiekosten. Ook gratis is een online verzuimapplicatie, waarmee verzuimmeldingen kunnen worden gedaan. Naast de module Verzuim zijn twee WGA- en drie WIA-modules te sluiten, een collectieve ongevallenverzekering en een ziekteverzuimverzekering voor de ondernemer. Met de online offertetool kan direct de premie worden berekend.

Reageer op dit artikel