nieuws

Milliman verwerft actuarissen HV&P

Archief

HV&P Adviseurs en actuarissen gaat op in de Nederlandse activiteiten van het Amerikaanse adviesbureau Milliman. HV&P blijft in Amsterdam gevestigd, onder de naam Milliman Pensioenen.

 

Het bureau telt tien medewerkers. Het werd in 1999 opgericht. De huidige HV&P-eigenaren Jeroen Hilbrands en Pieter van Schijndel houden samen 50% van de aandelen in het bedrijf. De overige aandelen komen in handen van Milliman. Dat houdt zich vanuit Baarn, onder leiding van voormalig Delta Lloyd-actuaris Laurens Roodbol, bezig met actuariële adviezen aan levens-, schade- en zorgverzekeraars. Milliman heeft straks zo’n 25 actuarissen in dienst.

 

De bedrijven blijven lid van Abelica Global, een internationaal netwerk van consultant op het gebied van employee benefits.

 

Reageer op dit artikel