nieuws

Jongeleen bij Welke aan de slag

Archief

David Jongeleen, voorheen onder meer werkzaam bij Hypotrust, is per 1 september bij bij Welke Financiële Diensten aan de slag gegaan. Hij is daar verantwoordelijk voor business development .

Jongeleen bij Welke aan de slag

"Hij zal zich voornamelijk bezig houden met de samenwerking met nieuwe zakenpartners. Daarnaast gaat hij werken aan onze positionering als 'full service' aanbieder van financiële producten", aldus Welke.
Jongeleen (44) trad vorig jaar als commercieel directeur in dienst bij For All Finance, maar vertrok daar dit voorjaar toen mede-eigenaren Jan-Willem Steunenberg en Patrick van Hees zich weer actief met de dagelijkse gang van zaken gingen bemoeien. Tussen 2003 en 2008 was Jongeleen directeur bij Hypotrust; daarvoor werkte hij bijna tien jaar in diverse leidinggevende verkoopfuncties binnen Fortis.

Reageer op dit artikel