nieuws

Hypotheekleads Funda beschikbaar voor tussenpersoon

Archief

Ook individueel werkende intermediairbedrijven kunnen nu bij woningsite Funda leads afnemen die tot hypotheekgesprekken kunnen leiden. De site deed dat al voor ketens als De Hypotheker, De Hypotheekshop en Huis & Hypotheek.

Hypotheekleads Funda beschikbaar voor tussenpersoon

De leads worden aangeleverd door 'Het Adviseurs Collectief', een handelsnaam van telemarketingbedrijf Data & Promo Solutions. "Om de kwaliteit te waarborgen worden alleen de meest concrete leads ingepland, dat zijn de bezoekers die expliciet vragen om een hypotheekafspraak." Voor afspraken worden bedragen vanaf € 150 in rekening gebracht.

Naar keuze kan de tussenpersoon het nabellen na de afspraak uitbesteden. "Bij een positief gevoel na de afspraak wordt de prospect nog maximaal viermaal benaderd (met tussenpozen van twee weken) om de status van het kooptraject te peilen. Wanneer een aankoop concreet wordt, wordt nogmaals een afspraak gemaakt om de hypotheek ook definitief te maken." Inmiddels zou de helft van alle postcodes in Nederland zijn geclaimd. "De andere helft is vooralsnog beschikbaar."

Reageer op dit artikel