nieuws

Huurschuld leidt tot faillissement BAS

Archief

Een (betwiste) huurschuld van circa € 3.500 heeft deze week geleid tot het faillissement van bemiddelingsbedrijf BAS Financieel Dienstencentrum, dat nu gevestigd is in Alkmaar maar tot vorig jaar in Bergen (NH) zetelde.

Huurschuld leidt tot faillissement BAS

Op het adres van deze failliete BV zit nu BAS Financiële Diensten, een eenmanszaak van Jeanette Burgering-Daalder, die ook eigenaresse van de BV was. Het verblijf van BAS (BergenAlkmaarSchoorl) in Alkmaar heeft z'n langste tijd gehad, verklaart echtgenoot Rob Burgering, want komende maand verhuist het bedrijf naar Heerhugowaard, waar zal worden samengewerkt met de S&A Groep. In hetzelfde pand aan de Marsmanstraat start Burgering een FDC-vestiging.
Het in 1993 opgerichte bedrijf begon in Amsterdam, maar verhuisde al snel naar Bergen. Als deelnemer aan de formule Koophuis Nederland kreeg BAS in 1997 te maken met een faillissement. Besloten werd toen om een geheel andere koers te gaan varen en te gaan werken als een 'totaaladvieskantoor'.

Reageer op dit artikel