nieuws

Henk de Jong aan de slag bij Fa-med

Archief

Henk de Jong, die begin dit jaar vertrok als topman van de verkooporganisatie Aegon Intermediair, is sinds kort algemeen directeur van Fa-med, een financiële serviceorganisatie in de gezondheidszorg. De Jong was van mei 2007 tot begin dit jaar voorzitter van genoemd Aegon-onderdeel.

Henk de Jong aan de slag bij Fa-med

Fa-med bestaat uit Fa-med Medical Factoring, Medical Data Care, Doc Care en Credios. Samen hebben deze labels de gezamenlijke opdracht om binnen Nederland het gegevens- en declaratieverkeer tussen zorgverleners, zorgverzekeraars en verzekerden zodanig af te handelen, dat de kostenefficiëntie zo groot mogelijk is. De Jong wil bij Fa-med naar een splitsing van communicatiekanalen, waarin een duidelijk onderscheid wordt gemaakt naar verzekerden, consumenten en zorgaanbieders.

Reageer op dit artikel