nieuws

Graafsma vraagt aandacht voor ‘foppolissen’

Archief

De Gooise tussenpersoon René Graafsma gaat in politiek Den Haag een lans breken voor de belangen van het intermediair. Komende maandag wil hij zich, aan de vooravond van Prinsjesdag, daartoe symbolisch gaan opknopen op het Binnenhof.

Graafsma vraagt aandacht voor ‘foppolissen’

Graafsma heeft recentelijk de website www.foppolis.nl ter wereld gebracht.  “De Stichting Foppolis zet zich in voor een terugkeer naar het vertrouwen in producten als de beleggingsverzekering. Er zijn nog steeds goede mogelijkheden en betere verzekeraars. Ook ten opzichte van bankproducten blijven er in het verzekeringspoduct belangrijke voordelen."

Graafsma, die in Hollandsche Rading het bedrijf Respect Pensioenadvies runt, verbaast zich nog steeds over de Wabeke-normen die worden gehanteerd bij de kosteninhouding van beleggingsverzekeringen. Doelstelling van de Stichting Foppolis is: "Het behartigen van de belangen van natuurlijke en rechtspersonen die schikkingsregelingen ten aanzien van zogenaamde 'woekerpolissen', onder meer  gebaseerd op de Aanbeveling Ombudsman Financiële Dienstverlening of enig ander schikkingsvoorstel, niet accepteren. Dan wel alvorens enig schikkingsvoorstel te accepteren zich van advies wensen te voorzien."

Reageer op dit artikel