nieuws

Generali nomineert innoverende intermediairs

Archief

Verzekeraar Generali heeft negen intermediairbedrijven genomineerd voor de jaarlijkse Generali VB Innovatieprijs. Generali zegt met deze prijs de innovatie in de intermediaire branche te willen stimuleren “door het delen en vermeerderen van kennis”.

Generali nomineert innoverende intermediairs

De negen genomineerden geven volgens Generali "een mooie dwarsdoorsnede van de ontwikkelingen binnen de branche". Veel voorkomende thema's zijn: zoekmachinemarketing, transparantie, zorgplicht en verdienmodel.
Voor de innovatieprijs (€ 7.500) zijn genomineerd: BeneVia (systeem voor klantbeheer), Univé Stad en Land (winkelconcept), Van Luin Assurantie Groep(pensioenadvies voor deelnemers van pensioenfondsen), VerzekerVoordelig.nl (internettussenpersoon) en Voogd & Voogd (automatisch marktbewerking voor intermediairs).
Voor de aanmoedigingsprijs (€ 2.500) komen in aanmerking: Bestriskadvice (veiling van bedrijfsrisico's), PensioenVizier (berekening oudedagsreserve en lijfrente), PlannersDesk (zoekmachinemarketing) en Veldpape Financieel Advies(hypotheekadvies via internet).

Reageer op dit artikel