nieuws

Failliete Hypotheekpad laat een spoor van ellende achter

Archief

Hypotheekpad is failliet en laat een spoor van financiële ellende achter. De piramideachtige constructie van het Rotterdamse intermediairbedrijf waarbij geld van klanten werd geleend, heeft het kantoor van eigenaar Perry van den Akker uiteindelijk de kop gekost. Dat zegt curator Jors Borsboom.

Failliete Hypotheekpad laat een spoor van ellende achter

„De belangrijkste schuldeisers zijn zo’n tachtig klanten die hun hypotheek hebben overgesloten en daarbij vrijkomende bedragen in beheer hebben gegeven aan Hypotheekpad”, aldus Borsboom, die nauwelijks kan geloven dat mensen in dat soort constructies trappen.

(De Telegraaf, pag. 26)

 

 

Overig verzekeringsnieuws vandaag in de media:

 

Samenwerking Fortis en supermarkten Tesco

(Het Financieele Dagblad, pag. 6; De Telegraaf, pag. 26)

 

Verhuur diploma beboet

(Het Parool, pag. 29)

Reageer op dit artikel