nieuws

‘Even Apeldoorn Bellen’ komt terug

Archief

Centraal Beheer gaat eind deze maand weer reclame maken met de afsluiter ‘Even Apeldoorn Bellen’. De Achmea-dochter stopte er direct mee na de dramatische gebeurtenissen op Koninginnedag. Dit jaar had Centraal Beheer juist de trom willen roeren met deze campagne in verband met het 25-jarig bestaan ervan.

‘Even Apeldoorn Bellen’ komt terug

Uitgerekend op Koninginnedag had het honderdjarige Centraal Beheer willen starten met de jubileumvieringen van de campagne. De festiviteiten in Apeldoorn werden direct afgeblazen.
De terugkeer van 'Even Apeldoorn Bellen' wordt op zondag 27 september om 19.00 uur gemarkeerd door het tv-programma 'De 25' van SBS 6. Deze uitzending is geheel gewijd aan de populairste reclames van Centraal Beheer, waarvan er tot dusver in totaal 49 zijn gemaakt. Op www.sbs6.nl/de25 kunnen kijkers hun favoriete reclame kiezen uit de 25 geselecteerde filmpjes.

Reageer op dit artikel