nieuws

Einde aan Expiratieweb (Advios)

Archief

Advios Assurantiën, beter bekend onder de handelsnaam Expiratieweb.nl, is failliet verklaard. Het faillissement werd bij de rechtbank Utrecht aangevraagd door twee ex-medewerkers van het bedrijf. In Amersfoort was al geen personeel meer in dienst van Advios.

Einde aan Expiratieweb (Advios)

Directeur Ralph Geissen (31) schrijft de negatieve ontwikkeling onder meer toe aan de toegenomen regelgeving. "Producten als direct ingaande lijfrenten en gouden handdrukken direct via internet sluiten, kan door de AFM-regels niet meer." De economische crisis is een andere reden en het conflict met twee personeelsleden vormde de nekslag. "Ik ben kapotgeprocedeerd." Volgens Geissen zijn hun vorderingen dubieus; bij de politie ligt tegen hen een aangifte wegens oplichting.

Reageer op dit artikel