nieuws

Drie nieuwe portefeuilles voor Bastian & Visser

Archief

Assurantiewinkels Bastian & Visser in Eindhoven heeft drie portefeuilles van Avéro Achmea overgenomen. “Het gaat hierbij onder meer om de oude Zenith-portefeuiile met daarin 4.370 klanten, die in het bezit zijn van tenminste één levenpolis”, zegt directeur Peter Bastian.

Drie nieuwe portefeuilles voor Bastian & Visser

"Verder hebben wij van Avéro Achmea een oude kantoorportefeuille met ruim 600 schadeklanten overgenomen en daarnaast nog een vergelijkbare portefeuille met circa 670 klanten die een levenpolis hebben. Het zijn allemaal aankopen ter versterking van onze landelijk werkende organisatie van adviseurs die allemaal een portefeuille met ongeveer 700 relaties op het gebied van de zorg hebben", zegt Bastian. "Om hen te voorzien van nieuwe relaties blijven wij op zoek naar nieuwe overnamemogelijkheden. Al onze adviseurs werken in de breedte, met de nadruk op schadeverzekeringen. Onze ervaring is dat bij veel adviseurs de schadeverzekering van ondergeschikt belang is geweest, ondanks het feit dat de consument behoefte heeft aan een goed pakket op dit gebied."

Reageer op dit artikel