nieuws

Dijkhof: ‘Klant wil best betalen voor advies’

Archief

Van de huidige circa zeventig franchisenemers van HypotheekCompany werkt 60% al geheel of gedeeltelijk op fee-basis. Dat zei oprichter Christiaan Dijkhof dinsdagochtend in een van de kennissessies op het Fidin-congres in Dronten. “Dat klanten niet zouden willen betalen voor advies, is één van de grootste misvattingen in onze branche.”   

Dijkhof: ‘Klant wil best betalen voor advies’

Dijkhof ziet eigenlijk alleen maar voordelen aan werken op fee-basis. Zo verkrijgt de tussenpersoon vrijheid ten opzichte van aanbieders en heeft hij geen last meer van allerlei regels rondom provisiebeloning. "Het vergt een andere manier van werken. In het eerste uur van het gesprek moet je uitleg geven over je kantoor, je diensten en je prijs. Maar als je die werkwijze eenmaal hanteert, is-ie succesvol."

Reageer op dit artikel