nieuws

DAS sluit aan op Aplaza

Archief

Aplaza, het open transactieplatform geïnitieerd door NVA, NBVA, Anva en Unit 4 Agresso, sluit deze week zijn eerste verzekeraar aan. DAS Rechtsbijstand en Aplaza geven vandaag op het Fidin-congres het startschot voor de samenwerking.

DAS sluit aan op Aplaza

“Wij zijn heel content met het aansluiten van DAS Rechtsbijstand. Onze focus is gericht op provinciaal schade, zorg, leven en rechtsbijstand”, zegt Fred Lingg, directeur van Unit 4 Agresso. De afgelopen periode heeft Aplaza proefgedraaid met de aansluiting van Voogd & Voogd en een aantal tussenpersonen die werken vanuit de administratiesystemen Dias en Anva. “Eén van de tussenpersonen vertelde dat het aanvragen van een nieuwe autopolis hem een half uur in tijd had gescheeld. Daar doen wij het voort”, aldus Lingg.
Daar waar een koppeling met Voogd & Voogd is gerealiseerd met een extranet-koppeling, zal het aansluiten van DAS Rechtsbijstand via de bestaande GIM-koppeling verlopen. “Dat gaan we nu testen.”
Begin 2010 moet Aplaza dan daadwerkelijk van start gaan. “Op een gegeven moment ben je wel uitgetest.”

Reageer op dit artikel