nieuws

Arag komt met juridische hotline voor ondernemers

Archief

Rechtsbijstandverzekeraar Arag gaat zich begeven op de markt van de juridische dienstverlening. Deze uitbreiding van de rol van verzekeraar naar die van breed juridisch dienstverlener gaat gepaard met de introductie van een nieuwe slagzin: ‘Goed voor elkaar’.

Arag komt met juridische hotline voor ondernemers

Ondernemers die (nog) geen rechtsbijstandpolis willen sluiten, kunnen mogelijk wel voelen voor een abonnement op juridisch advies per e-mail, chat of telefoon. Dat kan letterlijk via één druk op de knop, omdat Arag een hotline-knop levert, die op de USB-poort van een computer kan worden aangesloten. Hiermee kan de ondernemer rechtstreeks contact krijgen met Arag Legal Services.

Vanaf vandaag ontvangt het met Arag samenwerkende intermediair uitgebreide informatie over de campagne, die volgende week vrijdag van start gaat. Het intermediair kan een gratis abonnement voor een periode van drie maanden aanbieden, vanzelfsprekend ook aan verzekerden met een beperkte dekking. Bij jaarabonnementen geldt een beloning van '10% doorlopend'. 

Reageer op dit artikel