nieuws

Allianz werkt samen met Benefits-Plaza

Archief

Allianz Leven en Benefits-Plaza hebben een koppeling ontwikkeld waardoor de uitkomsten van premie- en kapitaalberekeningen direct in EB-platform Benefits-Plaza worden geïmporteerd voor het intermediair.

Allianz werkt samen met Benefits-Plaza

"Hiermee heeft Allianz een sterkere onderscheidende positie ingenomen bij intermediairs die met Benefits-Plaza werken, dan andere verzekeraars die deze techniek veelal niet beheersen", aldus Ralph van Ginkel van Benefits-Plaza. "Door de koppeling zullen tussenpersonen lagere afhandelingskosten ervaren bij Allianz dan bij collectiviteiten van andere verzekeraars."
Foto: v.l.n.r.: Ralph van Ginkel, Rolf Nieuwland (Allianz) en Pascal van der Hart ondertekenen de overeenkomst.

Reageer op dit artikel