nieuws

Allianz verlaagt premies collectieve inkomensverzekeringen

Archief

Allianz Inkomensverzekeringen heeft de premies van zijn collectieve inkomensverzekeringen verlaagd. “Er was behoefte aan in de markt en de ruimte was er”, aldus Ingrid Kroes, productmanager Inkomen.

Allianz verlaagt premies collectieve inkomensverzekeringen

De premieverlagingen gelden voor alle conventionele verzuimverzekeringen, WIA-verzekeringen en de verzekering voor het eigenrisicodragerschap. Tegelijkertijd heeft Allianz de eindleeftijd van alle verzuimverzekeringen verhoogd van 65 naar 67 jaar. "Werkgevers ervaren problemen met de loondoorbetaling voor werknemers die al wat ouder zijn. Zij moeten toch loon doorbetalen bij ziekte. Door de eindleeftijd te verhogen, komen wij daaraan tegemoet", aldus Kroes.

Reageer op dit artikel