nieuws

Akkermans & Partners als WFT-instituut erkend

Archief

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) heeft Akkermans & Partners Cognitief erkend als WFT-PE-instituut. De erkenning geldt tot en met december 2009.

Akkermans & Partners als WFT-instituut erkend

De korte periode waarin de erkenning geldt is een gevolg van het feit dat de instituten deze op elk moment kunnen aanvragen, aldus het CDFD. Na deze datum gaat een nieuwe periode lopen en moet de erkenning opnieuw worden aangevraagd.
Naast Akkermans bestaat de groep WFT PE-instituten nu uit: Academie voor Toegepaste Rechtswetenschappen, ASR Opleidingen, BBOC, Bureau D&O, Dukers & Baelemans, Elsevier Financiële Educatie, Hogeschool Arnhem-Nijmegen, Huibers Instituut, IFK, Interfin, KIFD, Kluwer, Lindenhaeghe, Morel Makelaars Instituut, NCOI, Nibe-SVV, Reaal College, SCFB, SOSV Opleidingen, Welten Opleiding en Ontwikkeling en ten slotte ZP Groep.
 
 
 
 

 

Reageer op dit artikel