nieuws

Aegon neemt aov’s over zonder het inlooprisico

Archief

Klanten van Aegon die hun elders lopende aov naar Aegon willen overbrengen, kunnen zonder bijzondere voorwaarden een gelijkwaardige dekking krijgen.

 

Het oversluiten is volgens Aegon voor de verzekerde risicoloos, omdat gratis een volledige dekking wordt geboden in de periode waarin de overstap wordt geregeld. Deze periode is maximaal drie maanden voorafgaand aan de ingangsdatum.

 

Bij arbeidsongeschiktheid die ontstaat binnen deze dekkingsperiode wordt geen nieuwe eigenrisicotermijn toegepast. De claimbehandeling en uitkering worden overgenomen zodra de verzekering bij Aegon ingaat. "De klant zal daar geen nadeel van ondervinden", aldus Aegon.

 

Iedere klant kan gebruik maken van de oversluitservice als het gaat om een gelijkwaardige dekking of een risicoverlaging. Wel moet een verkort aanvraagformulier/gezondheidsverklaring ingevuld worden. "Bij risicoverzwaring is de oversluitservice niet van toepassing", voegt Aegon daar aan toe.

 

Reageer op dit artikel