nieuws

ZLM investeert in nieuw IT-systeem

Archief

De Zeeuwse verzekeraar ZLM heeft een compleet nieuwe IT-infrastructuur geïmplementeerd met behulp van het Aquila VerzekeringsSysteem. Daarmee zijn zowel de front- als de backoffice van de verzekeraar volledig vernieuwd.

ZLM investeert in nieuw IT-systeem

Alle polissen, schadedossiers en financiële transacties, inclusief zeven jaar historie, zijn naar het nieuwe systeem overgezet. De verzekeraar is inmiddels ook gestart met een vervolgtraject, waarbij de ketenintegratie ten aanzien van de autoportefeuille centraal staat. Daarmee wordt ook de basis gelegd voor de nieuwe website van de verzekeraar. Er wordt een rechtstreekse koppeling met het achterliggende administratiesysteem gelegd. "Hierdoor verbetert de dienstverlening naar onze klanten aanzienlijk", aldus ZLM.
De Zeeuwse verzekeraar telt ruim 180.000 klanten, waarvan het merendeel (95%) particuliere klant is. Aquila is sinds 1994 actief op de IT-markt voor verzekeraars.

Reageer op dit artikel