nieuws

Wijckmans directeur van De Lage Landen

Archief

Milko Wijckmans is benoemd tot directeur consumptief krediet van Rabobanks leasedochter De Lage Landen.

 

Hij volgt daarmee Toon Sanders op, die het afgelopen halfjaar nog wel als directeur optrad, maar formeel als adviseur aan De Lage Landen verbonden was. Wijckmans (43) werkt sinds 1 juli 2008 bij De Lage Landen, waar hij startte als manager international business. In de negen jaren daarvoor bekleedde hij managementfuncties bij lokale Rabobanken. Wijckmans is binnen De Lage Landen verantwoordelijk voor alle op de consument gerichte financieringsactiviteiten, zoals consumptief krediet en het leenmerk Freo. De leaseportefeuille van het bedrijf steeg vorig jaar tot _ 23,3 (20,7) mld waarvan de portefeuille consumptieve kredieten stabiel bleef met _ 0,9 (0,9) mld.

 

Sanders is binnen de financiële dienstverlening zijn eigen adviesbedrijf begonnen onder de naam Topfine.

 

Reageer op dit artikel