nieuws

Weer aanlokkelijk aanbod uit Luxemburg

Archief

Diverse tussenpersonen zijn door de Belgische firma Independent Financial Services Europe (IFS-Europe) benaderd. Het aanbod betreft Luxemburgse levensverzekeringen met ogenschijnlijk hoge rendementen. De aanbieders blijken oude bekenden. In maart werd vergeefs een poging gedaan het product Elix10 via het intermediair te slijten.

Weer aanlokkelijk aanbod uit Luxemburg

Voor dat product van de Luxemburgse verzekeraar Excell Life heeft het Belgische bureau Jay Enterprise weinig animo onder het Nederlandse intermediair ondervonden. Dat blijkt uit de recente melding dat is besloten Elix10 niet langer in de portefeuille op te nemen.
Jay Enterprise, een bedrijf van James Meulemans (foto) en Hans van Brunschot, is nu een nieuw project gestart, samen met IFS-Europe en Private Estate Life (PEL). De Luxemburgse maatschappij PEL is bij notificatie als levensverzekeraar bekend bij toezichthouder DNB. In het aan tussenpersonen gezonden aanbod van IFS-Europe wordt geschermd met levensverzekeringen die jaarrendementen van 9,6% tot wel 36,2% kunnen opleveren. Daarbij wordt de indruk gewekt dat die rendementen deels of geheel zijn gegarandeerd. "Het beste dat de internationale Europese markt te bieden heeft", ronkt de toelichting. "De oplossing voor woekerpolissen", is een andere reclamekreet. Uiteraard moet de afsluitprovisie (5%) ook wervend werken op het intermediair.

Reageer op dit artikel