nieuws

Voogd & Voogd sterk in Auto

Archief

Volmachtbedrijf Voogd & Voogd heeft in het tweede kwartaal van dit jaar de online verkoop van autoverzekeringen met bijna 90% zien toenemen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

 

In het eerste kwartaal was de toename al ruim 60%, aldus directeur Bas de Voogd. Hij zegt zich dan ook te verbazen over berichten als zou de verkoop van verzekeringen via internet teruglopen. "De online verkoop van personenautoverzekeringen in het eerste halfjaar van 2009 is gerealiseerd via de websites van meer dan 300 bemiddelaars die actief gebruik maken van onze webmodule Personenautoverzekeringen", aldus De Voogd. Het volmachtbedrijf heeft op dit moment meer dan 225.000 gekentekende objecten in portefeuille en zegt per maand meer dan 5.000 nieuwe personenautoverzekeringen te sluiten.

 

Reageer op dit artikel