nieuws

Voogd-critici heffen club op

Archief

De gebruikersvereniging van Voogd & Voogd stopt ermee, omdat er sinds de oprichting veel verbeterd is bij het volmachtbedrijf.

 

De Voogd-critici richtten in 2007 deze vereniging op om de problemen die er waren met het volmachtbedrijf het hoofd te bieden. Volgens bestuurslid Marco Benedict is er sindsdien veel verbeterd. Er heerst tevredenheid over zowel Voogd & Voogd als Premie.nl van Erik de Voogd. "Het verdienmodel van Premie.nl is 180 graden gekeerd. Het intermediair wordt niet meer tegen elkaar uitgespeeld, provisie inleveren geldt niet meer en leads worden nog maar aan één intermediair verkocht", aldus Benedict. Ook bij Voogd & Voogd zijn veranderingen doorgevoerd. "De kosten zijn omlaag gegaan en je krijgt weer iemand aan de lijn met verstand van zaken. De performance is naar onze mening duidelijk verbeterd."

 

Reageer op dit artikel