nieuws

Volmacht Delta Lloyd Bank voor InterFinanceNed

Archief

Delta Lloyd Bank heeft een volmacht verleend aan InterFinanceNed in Heerenveen. “Het grote voordeel van deze volmacht is dat onze ruim vijfhonderd deelnemers nu ook eenvoudig offertes van Delta Lloyd kunnen aanvragen via onze Hypotheekdesk”, zegt directeur Eddie Kempers van InterFinanceNed.

Volmacht Delta Lloyd Bank voor InterFinanceNed

InterFinanceNed is een landelijk werkende serviceprovider. De organisatie is eigenaar van de formules Huis & Hypotheek en Het Nationale Hypotheek Huis.
Delta Lloyd Bank gaf onlangs een vergelijkbare volmacht aan Afab Service Providing. Directeur Erica Blom noemt het verlenen van volmachten "een belangrijke voorwaarde voor groei". Die heeft de bank dit jaar al gerealiseerd. "Sinds eind 2008 is ons marktaandeel in Nederland met 30% gegroeid tot 1,8%."

Reageer op dit artikel